Elinstallation Bastad

Elinstallation Båstad: elektriker på plats direkt

Vi är effektiva när det kommer till elinstallationer i Båstad. Du behöver helt enkelt inte vänta, vi kommer på en tid som passar ditt schema. Oftast har vi tid samma vecka! Vad behöver du hjälp med? Vi har hand om allt inom el, från vardagsfix till renovering och nybyggnation. Säkerhet och trygghet är självklart prioritet och för alla typer av elinstallationer i Båstad och på Bjärehalvön.

Säkra elinstallationer i Båstad

Vi förenar effektiv leverans med hög säkerhet. Alla våra elinstallationer i Båstad utförs av behöriga elektriker. Dessutom med hög grad av personlig service oavsett vad jobbet gäller. Vi fixar eftersatt belysning och installerar dimmer, spis & häll, installerar golvvärme, uppdaterar din elcentral eller får upp en laddbox till elbilen. Vi förenklar din vardag.

Oavsett vilken elinstallation i Båstad du behöver hjälp med så kommer vi på kort varsel och utan att du behöver vänta länge.

Vilka elinstallationer i Båstad kräver fackman?

Hantera alltid el med stor försiktighet. Är du inte behörig och därtill okunnig är en elektriker alltid att rekommendera. Många elinstallationer är olagliga att göra själv. Dödsfara och brandrisk föreligger och försäkringsbolag accepterar inte heller obehöriga installationer. Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elinstallationer som inte får utföras själv. Det är förvånande många: du får exempelvis inte installera belysning utomhus, installera golvvärme, byta ojordat vägguttag mot jordat eller utföra någon typ av fast elinstallation. Ring oss för trygg elinstallation i Båstad. Inför byggprojekt kan vi fungera som bollplank och ge bra rådgivning.

I vår service ingår:

 • Elinstallationer i Båstad av lokala elektriker
 • Alltid behöriga elektriker
 • Elinstallationer i Båstad som passar ditt schema
 • Elinstallationer i Båstad till priset vi kommit överens om
 • Eljour dygnet runt
 • Rotavdrag för elinstallation i Båstad

Kontakta oss för att boka din elinstallation

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 0431-37 89 17 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

Bokad elinstallation i Båstad samma vecka

Elinstallationer i Båstad behöver du inte vänta på. Oftast har vi tid inom ett par dagar. Vår bakgrund som dedicerad eljour ligger till grund för vår förmåga att erbjuda god service även för planerade elinstallationer i Båstad.

Som certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket tummar vi aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Båstad.

Eljour 24/7: akuta elinstallationer i Båstad

När läget är allvarligt är det ofta bråttom. Då ringer du vår eljour som utför akuta elinstallationer i Båstad. Vi är alltid tillgängliga, vardag som helg oavsett tid på dygnet. Vi är på plats inom en timme oavsett var i Båstad eller Skåne du bor.